Καθημερινή εξέταση των παραμέτρων αντοχής και απόδοσης σε πραγματικό χρόνο

TeleCare™

δείτε τις υπηρεσίες
για τους αθλούμενους

 
 

Καινοτόμος Ιατρικός Φάκελος

Διαχειριστείτε εύκολα και αποτελεσματικά τον ιατρικός σας φάκελο. Μεταφορτώστε εξετάσεις, ορίστε το βασικό σας ιατρό, δώστε δικαιώματα σε άλλους με χρονική ανάκληση κατά την διάρκεια συνεδριών.

Ηλεκτρονικό Ραντεβού Συνεδριών

Διαχειριστείτε τα ηλεκτρονικά σας ραντεβού βιντεο-συνεδριών με ιατρούς ή ζητήστε νέα κατ΄ απαίτηση με άμεση ταξινόμηση αποδοχής, πληρωμή και SMS ειδοποιήσεις.

Βιντεο συνεδρίες

Βιντεο-συνεδρίες με ιατρούς "κυμαινομένης αμοιβής" χωρίς την χρήση ιδιοκτησιακών λογισμικών (π.χ. zoom, Skype κ.α.) με και χωρίς καθυστερήσεις διεξαγωγή. Βρείτε ιατρούς με αμοιβή της επιλογής σας.

Αθλητική Τηλεμετρία

Υποβληθείτε σε καθημερινές μετρήσεις βιοσημάτων ή σε πραγματικό χρόνο με φορετές συσκευές κατά την διάρκεια των προπονήσεων σας, ενημερώστε το φάκελό σας αυτοματοποιημένα βελτιώστε την απόδοση και την αντοχή σας .

HRV και αθλητικές επιδόσεις

Χρησιμοποιείστε καθημερινά το άρθρωμα διακύμανσης καρδιακού ρυθμού (HRV) διαμέσου του DURUS™ και της πληθυσμογραφικής μεθόδου και εξάγετε συμπεράσματα για την απόδοση, την αντοχής, και την αεροβική σας ικανότητας

Εξετάσεις & Απεικονίσεις

Δεχτείτε σε πραγματικό χρόνο αιματολογικές εξετάσεις και απεικονίσεις (MRI, CT, κ.α.) που έχουν υποβληθεί στο ιατρικό φάκελο σας από τα εργαστήρια και τα απεικονιστικά κέντρα. Δώστε πρόσβαση κατά την διάρκεια συνεδρίας.

HRV και αθλητική απόδοση

Διαμέσου του DURUS™ με πληθυσμογραφική μέθοδο μπορούμε να μετρήσουμε την διακύμανση καρδιακού ρυθμού (HRV) και να εξάγουμε συμπεράσματα σχετικά με την βελτίωση της απόδοσης, της αντοχής, της αεροβικής ικανότητας κ.α. ενός αθλητή.

Με την ΔΚΡ μπορούμε να αναλύσουμε την λειτουργία των κόλπων και ειδικά στον φλεβόκομβο. Όμως, από μόνη της η ΔΚΡ δεν μπορεί να δώσει ασφαλή πληροφορία μιας και αποτελεί εξαρτημένη κλινική μεταβλητή. Με την χρήση του ATLAS™ και των τηλεμετρικών συσκευών του TeleCare μπορούμε να έχουμε μετρήσεις συνδυασμένες με πληροφορία σχετικά με την ποιότητα ύπνου, τον προπονητικός πόνος, τραυματισμούς αίσθηση κούρασης, ιατρικά προβλήματα κ.α. Έτσι μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή πληροφορία και αποτελέσματα χωρίς “θόρυβο”.

Συνδρομή του TeleCare και BLE συσκευές για χρήστες


TeleHealth Telemedicine PACS Ai TeleCare HomeCare

 

 

Σύστημα ATLAS™

 • Ιατρικός Φάκελος
 • Συνεδρίες με ιατρούς
 • Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι
 • 3 Αιτήματα βοήθειας
 • Χωρίς όριο μεταφόρτωσης
 • DI.CO.M
30 Ευρώ (Για τον 1ο χρόνο)

* Στις τιμές δεν περιλαβάνονται ΦΠΑ και οι εξωτερικές συσκευές

DURUS™

 • Κόμβος
 • Πρόσβαση στο ATLAS (1 Άδεια)
 • Φωνητικές Διαγνώσεις
 • 3 Αιτήματα βοήθειας
 • Έξυπνη SIM
110 Ευρώ + 30 ευρώ/ανά χρόνο

BLE™ Συσκευές

 • ECG Holter
 • Πίεσης
 • Οξυμετρίας
 • Σπιρομέτρησης
 • Μέτρησης Σακχάρου
* Πακέτα BLE™ συσκευών
 

Βήματα Εγγραφής Χρηστών

 

Βήματα Εγγραφής

Αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση και διαχειριστείτε εύκολα τον ιατρικό σας φάκελο. Εισάγετε, παρακολουθείστε και δείτε την αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων σας τηλεμετρίας και λάβετε ασφαλή διάγνωση, απο ιατρούς στηριζόμενους σε ιατρικές εξετάσεις. Τα βήματα είναι απλά:

 • Πρώτο Βήμα

  Εγγραφή & Συνδρομή

  Συμπληρώνετε όλα τα πεδία της φόρμας εγγραφής (Φ.Α.25). και πληρώστε για την ετήσια συνδρομή. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και από τον οικογενειακό σας ιατρό ΔΩΡΕΑΝ.

   
 • Δεύτερο Βήμα

  Αναμονή Ενεργοποίησης

  Στην συνέχεια αναμένετε την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας από την ομάδα του TeleCare. Η διαδικασία αυτή γίνεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους χρήστες του συστήματος. Η διαδικασία διαρκεί 3-5 ώρες.

   
 • Τρίτο Βήμα

  Είσοδος & Διαχείριση Ιατρικού Φακέλου

  Σε συνέχεια της ταυτοποίησης αποστέλλονται οι κωδικοί εισόδου στο προσωπικό σας mail. Με αυτούς μπορείτε να εισέλθετε στο ATLAS™ και είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τον ιατρικό σας φάκελο. Μπορείτε να ανεβάσετε δεδομένα απο την πρώτη μέρα.

   
 • Τέταρτο Βήμα

  Επιλογή βασικού και υποστηρικτών ιατρών

  Ξεκινήστε να ορίσετε τον βασικό ιατρό σας και του υποστηρικτές ιατρούς οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέχρι να τους καταργήσετε απο την λίστα σας. Μπορείτε να δώσετε και χρονική πρόσβαση σε ιατρούς αποστέλλοντας το QR και το τρέχον OTP. Έτσι ο φάκελος σας είναι πάντα ασφαλής.

   
 • Πέμπτο Βήμα

  Βιντεο-συνεδρίες

  Επιλέξτε μια ελεύθερη θέση (slots) από τον ιατρό της επιλογή σας και πληρώστε το αντίτιμο. Κατά την αποδοχή της συγκεκριμένης συνεδρίας από τον ιατρό θα ειδοποιηθείτε με SMS. Μόλις τακτοποιηθεί η πληρωμή η συγκεκριμένη σύνοδος εγκρίνεται (confirmed) και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Για να δώσετε παράλληλη άδεια στον ιατρικό σας φάκελο στον συγκεκριμένο ιατρό ακολουθείστε το Βήμα 4.

   
 • Έκτο Βήμα

  Τηλεμετρία DURUS™

  Εφόσον έχετε προμηθευτεί τον κόμβο DURUS™ και τις συμβατές συσκευές μπορείτε να εισάγετε αυτοματοποιημένα τα δεδομένα στον ιατρικό σας φάκελο στο σύστημα ATLAS™ και να τα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο ή να δίνετε εξουσιοδότηση με διάρκεια λήξης σε ιατρούς.

Εγγραφείτε σήμερα

 

 

 

Φ.Α.25

Εγγραφή χρήστη ATLAS™


TeleHealth Telemedicine PACS Ai TeleCare HomeCare

Complete 0%
1 Personal Info 2 Page 1 3 Page 8
Ονοματεπώνυμο*
Email*
ΑΦΜ*
0 (Max. 9 Characters)
Πατρώνυμο*
Phone*
+30
  Παραστατικό
  Απόδειξη
  Τιμολόγιο
  Φύλλο*
  Άντρας
  Γυναίκα
  Ημερομηνία Γέννησης (προαιρετικά)
  Back Next

   

   

  Το σύστημα τηλεφροντίδας TeleCare είναι ο ελληνικός κόμβος του συστήματος τηλε-υγείας Doctorshello και διατηρεί όλα τα δικαιώματα χρήσης. Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

  Ηλεκτρονικοί Τρόποι πληρωμής