Τηλεφροντίδα με το DoctorsHello™

Δώστε αξία στην Υγεία σας με καθημερινή Τηλεμετρία βιοσημάτων, Ιατρικό φάκελο, Βίντεο συνεδρίες με Ιατρούς της επιλογής σας, Τηλεφροντίδα, και Δεύτερη ιατρική άποψη σε πραγματικό χρόνο και όλα αυτά απο την ασφάλεια του σπιτίου σας διαμέσου του συστήματος DoctorsHello™.

or us our hotline 24h +302112345200

Υπηρεσίες του TeleCare

Καινοτομικές υπηρεσίες τηλεφροντίδας

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το DURUS™ ή το DURUS™ Pro και τις απαιτούμενες συμβατές συσκευές μέτρησης βιοσημάτων (γλυκόζης, καρδιακού ρυθμού, μεταβολή του καρδιακού ρυθμού, οξυγόνωσης αίματος, ογκου αέρα-ζωτικής χωρητικότητας, βάρος, κ.α) και γίνετε ενεργός αξιολογητής της υγείας σας ή της υγείας των ασθενών σας. Αποθηκεύστε τις μετρήσειςς σας σε πραγματικό χρόνο στον ιατρικός σας φάκελο για ιατρική αποτίμηση κατα την διάρκεια συνεδρίας.

Χρησιμοποιήστε την ασφαλή και επεκτάσιμη διαδικτυακή πλατφόρμα του Ιατρικού Φακέλου για την παροχή εύκολης και άμεσης πρόσβασης στα ιατρικά δεδομένα. Ο Ιατρικός Φάκελος προσφέρει, σε πραγματικό χρόνο και με δυναμική εξουσιοδότηση, πρόσβαση στα δεδομένα (Τηλεμετρίας, Εξετάσεων Εργαστηρίων, Απεικονιστικών Εξετάσεων - Διαγνώσεων, κ.α.) από οποιαδήποτε φυσική θέση διαμέσου του ATLAS™ με την χρήση υπολογιστή ή διαμέσου της συσκευής DURUS™.

 

Μάθετε Περισσότερα

Ελάτε σε επαφή με ιατρό ή ιατρούς της επιλογής σας μέσα σε λίγα λεπτά, 24/7 με την υποβοήθηση του Ιατρικού σας Φακέλου και της Τηλεμετρίας . Βελτιστοποιήστε τις υπηρεσίες υγείας σας από την άνεση του σπιτιού σας. Συνδεθείτε μέσω του υπολογιστή σας (έκδοση ATLAS™)  ή του διαμέσου της συσκευής DURUS™ και των συσκευών βιοσημάτων και ενεργοποιήστε υπηρεσίες Τηλεϋγείας, Τηλεϊατρικής, Τηλεδερματολογίας, Τηλεφροντίδας κ.α.

 Μάθετε περισσότερα

Πλατφόρμα τηλεφροντίδας "όλα σε ένα"
Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις υπηρεσίες μέσα απο ένα
ενοποιημένο φιλικό περιβάλλον

Αλληλεπιδραστικός Ιατρικός Φάκελος

Φωνητική Διάγνωση

Υπηρεσία Φωτογράφισε και Διαμοίρασε

Τηλεμετρία Βιοσημάτων σε πραγματικό χρόνο

Συνεδρίες με Ιατρούς της επιλογής σας

Συνεδρίες με Ιατρούς 24|7

Ασφάλεια δεδομένων με το πρότυπο HIPAA
Τώρα μπορείς να δώσεις πρόσβαση στα ιατρικά σου δεδομένα
με ασφάλεια με ενιαίο QR και OTP με χρονική διάρκεια
ΒΗΜΑ 1

Διαμοίρασε το QR με τον ιατρό ή τους ιατρούς της επιλογής σου.

ΒΗΜΑ 2

Διαμοίρασε τον τρέχοντα κωδικό OTP με χρονική διάρκεια λήξης που έλαβες στο κινητό σου και διασφάλισε ότι την επόμενη φορά κανένας απο τους συμμετέχοντες δεν θα έχει πρόσβαση.

Χωρίς εγκαταστάσεις λογισμικού (ATLAS™)
Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις υπηρεσίες μέσα απο
έναν τυπικό φυλλομετρητή
ΒΗΜΑ 1

Κάντε εγγραφή στο σύστημα ATLAS™. Για τους ασθενείς είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΒΗΜΑ 2

Χρησιμοπoιήστε τον φυλλομετρητή (browser) της επιλογής σας για την πρόσβαση όλων των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων και των τηλεσυνεδριών με Ιατρούς.

Μία συσκευή Τηλεμετρίας βιοσημάτων (DURUS™)
Τώρα μπορείς να έχεις μιά συσκευή Τηλεμετρίας βιοσημάτων
η οποία επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με τον Ιατρικό σου Φάκελο
ΒΗΜΑ 1

Επέλεξε τον τύπο συσκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. DURUS™ για τον ασθενή, DURUS™ Pro για τους Ιατρούς και τους δυναμικούς χρήστες (π.χ. αθλητές κ.α.).

ΒΗΜΑ 2

Δικτύωσε την συσκευή με το ίντερνετ ή/και τις απαραίτητες συμβατές εξωτερικές συσκευές (BLE) βιοσημάτων (π.χ. γλυκόμεντρο, σπιρόμετρο κ.α.) και βάλε σε ρουτίνα "ΥΓΕΙΑΣ" τις καθημερινές μετρήσεις σου.

Slider

Κάντε το δυναμικό τέστ (Fit for Purpose)

Ποιούς χρήστες αφορούν οι υπηρεσίες και οι συσκευές του TeleCare

Οι υπηρεσίες και οι συσκευές του TeleCare αναπτύχθηκαν για να υποστηρίξουν ένα πλήθος ετερογενών απαιτήσεων με γνώμονα την βελτιστοποίηση της φροντίδας της υγείας.

  • Ιατρούς
  • Ασθενείς
  • Ενεργούς πολίτες (30 - 51 έτη) ή Αθλητές
  • Άτομα τρίτης ηλικίας (51 έτη- )
 

Σύστημα ATLAS™ Backbone middleware

Το σύστημα ATLAS™ είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας σε πραγματικό χρόνο του οποίου ο χρήστης μπορεί να νιώθει πραγματικά ασφαλής. Υποστηρίζει δυναμικά ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών τηλεφροντίδας, τηλεϊατρικής, και φροντίδας στο σπίτι με σκοπό την βελτιστοποίηση υπηρεσιών υγείας.


TeleHealth Telemedicine PACS Ai TeleCare HomeCare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διασύνδση
Εργαστηρίων

Διασύνδεση
Ακτινολογικών
 
!-- -->

Συμβατές συσκευές

Συμβατές συσκευές με το
DURUS™ και το DURUS Pro™
Συμβατές συσκευές μέτρησης βιοσημάτων με το DURUS™ και το DURUS Pro™. Οι συσκευές επιλέγονται με βάση τις ιατρικές ανάγκες.

* Συμβουλευτείτε τον Ιατρό σας για το απαιτούμενο σετ συσκευών.

 

 

Το σύστημα τηλεφροντίδας TeleCare είναι ο ελληνικός κόμβος του συστήματος τηλε-υγείας Doctorshello και διατηρεί όλα τα δικαιώματα χρήσης. Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ηλεκτρονικοί Τρόποι πληρωμής